Hyppää sisältöön

YIT hakee sijoittajasuhdepäällikköä

Etsimme Sijoittajasuhdepäällikköä pääkonttorillemme Helsinkiin.

Sijoittajasuhdepäällikkönä työskentelet osana YIT:n kolmen hengen sijoittajasuhdetiimiä. Päävastuuna sinulla on osallistuminen osavuosikatsaus- ja vuosikertomusprosesseihin, erilaisten yhtiöpresentaatioiden työstäminen, pörssitiedotteiden ja muun sijoittajaviestinnän tuottaminen ja yhteydenpito pääomamarkkinoiden kanssa. Pääset myös mielenkiintoisiin sijoittajaviestinnän projekteihin.

Mitä kokemusta ja taitoja tehtävässä onnistuminen edellyttää?

Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus sijoittajasuhteiden parissa työskentelemisestä pörssiyhtiössä tai muu soveltuva työkokemus esim. tilintarkastusyhteisöstä. Tämän lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Onnistut tässä tehtävässä, jos viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä, nautit työskentelystä globaalissa ympäristössä ja osaat viestiä tehokkaasti ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, ja pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uutta.

Miksi YIT:lle?

Tapamme toimia pohjautuu arvoihimme: arvostus, yhteistyö, luovuus ja intohimo. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme menestymään yhdessä, luomaan uutta ja toimimaan eettisesti, kestävästi ja laadukkaasti. YIT:llä välitämme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Johdamme esimerkillä, kuunnellen, kysyen, toisiimme luottaen, yhdessä ideoiden, menestyksestä iloiten ja virheistä oppien.  

YIT rakentaa entistä kestävämpiä, toimivampia ja vetovoimaisempia kaupunkeja ja elinympäristöjä, jotta ihmisten, talouden ja yhteiskunnan kestävä eläminen sujuu helpommin. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. Lue uratarinoitamme täältä: Uratarinat | Töihin YIT:lle | YITGROUP.COM

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä sijoittajasuhdejohtaja Essi Nikitiniin +358505811455 keskiviikkona 20.3. tai maanantaina 25.3. klo 9-10 välillä.

Hae tehtävään  31.3.2024 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!


Tämä ilmoitus on välitetty Suomen IR-yhdistyksen jäsenille yhdistyksen Työpörssin kautta.

Suomen IR-yhdistyksen jäsenille Työpörssi-ilmoitus on maksutonta ja ei-jäsenille ilmoituksen hinta vahvistetaan vuosittain Suomen IR-yhdistyksen hallituksen toimesta. Vuonna 2024 ilmoituksen hinta on 600 euroa.

Voit jättää ilmoituksen avoimesta työpaikasta sähköpostitse yhdistyksen koordinaattorille osoitteeseen firs@firs.fi