Hyppää sisältöön

Jäsenedut

Suomen IR-yhdistyksen jäsenenä pääset hyödyntään muun muassa seuraavia jäsenetujamme:

  1. Ilmaiset jäsentapahtumat: Jäsenillemme tarjoamme säännöllisesti korkealaatuisia koulutustilaisuuksia ja seminaareja sijoittajaviestinnän eri osa-alueilta. Nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus oppia uutta, jakaa kokemuksia ja verkostoitua muiden jäsenten kanssa.
  2. Verkostoituminen: Suomen IR-yhdistys on maan kattavin verkosto sijoittajaviestinnän ammattilaisille. Jäsenenämme pääset osaksi tätä verkostoa ja voit luoda arvokkaita kontakteja alan asiantuntijoihin ja kollegoihin.
  3. Materiaalipankki: Tarjoamme jäsenillemme pääsyn laajaan tietopankkiin, josta löydät tapahtumamateriaalit yhdistyksen jäsentapahtumista vuosien varrelta. Materiaalipankki on oiva väylä etsiä tietoa IR-ammattilaisen työnkuvaan liittyvistä asioista.
  4. Tutkimus ja kyselyt: Teetämme säännöllisesti erilaisia tutkimuksia ja kyselyitä jäsenistömme eduksi. Saat säännöllisiä päivityksiä sijoittajaviestinnän keskeisistä tapahtumista ja ilmiöistä. Säännöllisesti teettämämme ura- ja palkitsemiskysely on hyödyllinen työkalu, kun suunnittelet omaa uraasi IR-ammattilaisena.
  5. Mentrointiohjelma: Vuosittain järjestämme mentorointiohjelma on kerännyt suuren suosion. Ohjelma on suunnattu jäsenillemme. Lue lisää.

Tervetuloa hyödyntämään näitä jäsenetuja ja kasvamaan sijoittajaviestinnän ammattilaisena Suomen IR-yhdistyksen avulla.