Hyppää sisältöön

Päivitä tietojasi

Suomen IR-yhdistyksen jäsenet voivat päivittää jäsentietojaan, kuten työnantajatietoja tai käyttämäänsä sähköpostiosoitetta, yhdistyksen jäsenrekisterissä.

Kaksi tapaa kirjautua jäsenrekisteriin

Jäsenrekisteriin kirjautuminen tapahtuu joko yhdistyksen kotisivujen kautta tai suoraan osoitteessa FloMembersin kirjautumissivulla. FloMembersin jäsensivuilla jäsenet voivat ylläpitää tietojaan sekä ilmoittautua tuleviin tapahtumiin.

Miten saan tunnukset jäsensivuille ja jäsenrekisteriin?

Jokainen yhdistyksen jäsen tulee saamaan helmikuun aikana sähköpostitse henkilökohtaisen linkin ja tunnuksen, jolla pääsee jatkossa kirjautumaan yhdistyksen uusien kotisivujen jäsenosioon ja jäsenrekisteriin (FloMembers). Molempiin palveluihin pääsee kirjautumaan samoilla tunnuksilla. Käyttäjänimenä tulee toimimaan jäsenen oma sähköpostiosoite, kuten tähänkin asti.

Miten ilmoittaudun tapahtumiin?

Yhdistyksen jäsentapahtumiin voi ilmoittautua täyttämällä tapahtuman ilmoittautumislomakkeelle omat tietonsa (nimi ja sähköposti). Onnistuneesta ilmoittautumisesta jäsen saa vahvistusviestin antamaansa sähköpostiin. Vahvistusviestistä voit lisätä tapahtuman kalenteriisi tai perua osallistumisesi esteen sattuessa.

Tapahtumiin voi ilmoittautua myöhemmin myös jäsenen henkilökohtaisesta jäsenrekisterisivulta (avataan jäsenille helmikuun aikana). Jäsen voi tarkastella kyseiseltä sivulta myös aiempia tapahtumailmoittautumisia.

Uutiskirjeet ja Työpörssi-ilmoitukset 

Myös jatkossa yhdistys tiedottaa jäseniä ajankohtaisista asioista sähköpostitse. Jos haluat vastaanottaa jäsenviestit toiseen sähköpostiosoitteeseesi, voit hallinoida tietojasi jäsenrekisterissä.

Lisätiedot

Ilmari Tuomivaara, Suomen IR-yhdistys ry, firs@firs.fi, 0447461454