Hyppää sisältöön

Tekir hakee johtavaa konsulttia, talous- ja sijoittajaviestintä

Osaamisellemme on kova kysyntä. Haemme nyt joukkoomme

JOHTAVAA KONSULTTIA, TALOUS- JA SIJOITTAJAVIESTINTÄ

kasvattamaan Tekirin liiketoimintaa talous- ja sijoittajaviestinnässä sekä vetämään asiakkaidemme monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja talous- ja sijoittajaviestinnässä, yrityskaupoissa ja listautumisissa, strategia- ja muutosprojekteissa sekä vastuullisuuden kehittämisessä. Talous- ja sijoittajaviestinnän palvelut ovat meillä vahvassa kasvussa, ja uskomme että osaamisellemme on kysyntää myös jatkossa.

Mitä pääset tekemään: 

 • Auttamaan asiakkaitamme löytämään toimivat viestinnälliset ratkaisut sidosryhmien luottamuksen voittamiseksi ja arvon kasvattamiseksi.
 • Vetämään asiakkuuksia, suunnittelemaan asiakkaidemme viestinnän strategioita ja toteuttamaan niitä käytännössä.
 • Kasvattamaan liiketoimintaa ja asiakkuuksia sekä myymään viestintäkonsultointipalveluja.
 • Sparraamaan ja ohjaamaan nuorempia kollegoita urallaan.

Mitä toivomme sinulta:

 • 7-10 vuoden kokemusta talous- ja sijoittajaviestinnästä, liiketoiminnan kehittämisestä ja/tai pääomamarkkinoista joko in-house roolissa tai konsulttina. 
 • Käytännön kokemusta viestinnästä yrityskaupoissa ja pörssilistautumisissa sekä vastuullisuudesta.
 • Rautaista kokemusta suunnitella ja johtaa projekteja ja halua osallistua myös itse asiantuntijana projektien toteuttamiseen.
 • Idearikasta ja ennakkoluulotonta otetta ja kykyä löytää tuoreita näkökulmia eri toimialojen aihepiireihin.
 • Hyviä verkostoja ja kykyä työskennellä luontevasti erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.
 • Työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. 
 • Proaktiivista työskentelyotetta: olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja. 
 • Kaupallista kyvykkyyttä ja halua kehittyä konsulttina ja neuvonantajana.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja työskennellä yhdessä erilaisten asiakkaiden sekä maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin kanssa. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Johanna Henttonen puh. +358 40 530 0778 (8.7. klo 15-16 ja 29.7.klo 15-16) tai johanna@tekir.fi sekä toimitusjohtaja Riikka Kouhi, puh. +358 40 558 2385 (5.8. klo 14-15 ja 9.8. klo 10-11) tai riikka@tekir.fi.  

Tee hakemuksesi osoitteessa (linkki teamtailor-hakemukseen) viimeistään 13.8.2024 ja liitä mukaan CV:si sekä linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tekir

Olemme yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella.


Tämä ilmoitus on välitetty Suomen IR-yhdistyksen jäsenille yhdistyksen Työpörssin kautta.

Suomen IR-yhdistyksen jäsenille Työpörssi-ilmoitus on maksutonta ja ei-jäsenille ilmoituksen hinta vahvistetaan vuosittain Suomen IR-yhdistyksen hallituksen toimesta. Vuonna 2024 ilmoituksen hinta on 600 euroa.

Voit jättää ilmoituksen avoimesta työpaikasta sähköpostitse yhdistyksen koordinaattorille osoitteeseen firs@firs.fi