Hyppää sisältöön

Suomen IR-yhdistyksen sivusto ja jäsenrekisteri päivittyvät

Suomen IR-yhdistyksen verkkosivusto ja jäsenrekisteri päivittyvät alkuvuoden 2024 aikana. Uudelta sivustolta tulet löytämään kiinnostavaa yleistä tietoa IR-alasta sekä yhdistyksen tarjoamista jäseneduista, kuten jäsentapahtumistamme, mentorointiohjelmasta sekä erilaisista tutkimuksista ja raporteista. Lisäksi jäsensivut uudistuvat käyttäjäystävällisempään muotoon.

Verkkosivuston lisäksi myös yhdistyksen jäsenrekisteriohjelma päivittyy. Jatkossa yhdistyksen jäsenrekisteri pyörii FloMembers-ohjelmaa hyödyntäen. FloMembers on räätälöity erityisesti järjestöjen käyttöön ja sillä on asiakkainaan Suomessa iso joukko niin pieniä kuin suuria yhdistyksiä sekä järjestöjä.

Jäsensivujen ja jäsenrekisterin käytöstä tiedotetaan helmikuun aikana

Yhdistyksen jäsensivut avautuvat helmikuun aikana. Jäseniä tullaan tiedottamaan erikseen jäsensivujen ja uuden jäsenrekisterin käytöstä.

Suomen IR-yhdistyksen vanha materiaalipankki on selattavissa täällä.

Miten saan tunnukset jäsensivuille ja jäsenrekisteriin?

Jokainen yhdistyksen jäsen tulee saamaan helmikuun aikana sähköpostitse henkilökohtaisen linkin ja tunnuksen, jolla pääsee jatkossa kirjautumaan yhdistyksen uusien kotisivujen jäsenosioon ja jäsenrekisteriin (FloMembers). Molempiin palveluihin pääsee kirjautumaan samoilla tunnuksilla. Käyttäjänimenä tulee toimimaan jäsenen oma sähköpostiosoite, kuten tähänkin asti.

Miten ilmoittaudun tapahtumiin?

Yhdistyksen jäsentapahtumiin voi ilmoittautua täyttämällä tapahtuman ilmoittautumislomakkeelle omat tietonsa (nimi ja sähköposti). Onnistuneesta ilmoittautumisesta jäsen saa vahvistusviestin antamaansa sähköpostiin. Vahvistusviestistä voit lisätä tapahtuman kalenteriisi tai perua osallistumisesi esteen sattuessa.

Tapahtumiin voi ilmoittautua myöhemmin myös jäsenen henkilökohtaisesta jäsenrekisterisivulta (avataan jäsenille helmikuun aikana). Jäsen voi tarkastella kyseiseltä sivulta myös aiempia tapahtumailmoittautumisia.

Uutiskirjeet ja Työpörssi-ilmoitukset 

Myös jatkossa yhdistys tiedottaa jäseniä ajankohtaisista asioista sähköpostitse. Jos haluat vastaanottaa jäsenviestit toiseen sähköpostiosoitteeseesi, voit hallinoida tietojasi jäsenrekisterissä.

Yhdistyksen vanhat kotisivut

Yhdistyksen vanhat kotisivut ovat selattavissa ylimenokauden ajan osoitteessa: http://www.firs.fi.mosaic.fi

Lisätiedot:

Yhdistyksen koordinaattori (firs@firs.fi / 0447461454)