Hyppää sisältöön

Mandatum hakee sijoittajasuhdepäällikköä (IR Manager)

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.

Sijoittajasuhdepäällikkö (IR Manager)

Mandatum on yksi Suomen suurimmista pörssilistatuista finanssialan yrityksistä. Se irtaantui emoyhtiöstään Sammosta osittaisjakautumisen kautta lokakuussa 2023. Listautuminen Helsingin pörssiin oli Mandatumin vuoden 2023 kohokohta, ja se nousi hetkessä osakkeenomistajien määrällä laskettuna Helsingin pörssin kolmanneksi suurimmaksi yhtiöksi. Mandatumin markkina-arvo on tällä hetkellä yli 2 miljardia euroa ja sillä on yli 220 000 osakkeenomistajaa, joista suurin osa suomalaisia yksityissijoittajia.

Etsimme nyt sijoittajasuhdepäällikköä tuoreeseen IR-tiimiimme Helsinkiin rakentamaan Mandatumin ensiluokkaista talousviestintää ja sijoittajasuhteita.

Tässä tehtävässä mm.:

  • Kehität ja toteutat Mandatumin sijoittajaviestintää, tärkeänä kohderyhmänä myös yksityissijoittajat
  • Valmistelet talousviestinnän materiaaleja, kuten osavuosikatsauksia, sijoittajaesityksiä, vuosiraportointia ja hallitusmateriaaleja
  • Olet mukana kehittämässä sijoittajaverkkosivuja ja muuta digitaalista sijoittajaviestintää
  • Koordinoit ja osallistut sijoittajatilaisuuksiin ja -tapaamisiin

Teet laajasti yhteistyötä muun muassa talousyksikön, ylimmän johdon, viestintä-, brändi- ja vastuullisuusyksikön sekä eri liiketoimintojen kanssa. Raportoit Mandatumin sijoittajasuhdejohtajalle ja tuet häntä työssään.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto esimerkiksi kaupalliselta tai tekniikan alalta ja 3–5 vuoden työkokemus mieluusti sijoittajasuhteista ja/tai pääomamarkkinoista. Pörssiyhtiön tiedonantovelvollisuus on sinulle tuttua, ja sinulla on kyky tulkita taloudellista tietoa. Olet taitava PowerPointin käyttäjä ja tuotat myös sujuvaa ja laadukasta tekstiä. Odotamme sinulta vahvaa kiinnostusta finanssialalla työskentelyä kohtaan.

Olet positiivinen tiimipelaaja, joka pystyy sekä ajattelemaan että toimimaan tiukoissakin tilanteissa. Työotteesi on tehokas, itsenäinen, tarkka ja erittäin huolellinen. Sinulla on erinomaiset projektinhallintataidot ja aikataulussa pysyminen on sinulle vaivatonta. Pidät nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja haluat saada tuloksia aikaan. Suomen kielen lisäksi työskentelet ja tuotat sisältöä sujuvasti myös englanniksi.

Sinulle tarjoamme

  • Vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • Tilaisuuden olla rakentamassa ensiluokkaista sijoittajasuhdetoimintoa
  • Tilaisuuden työskennellä yhdessä finanssialan johtavista yrityksistä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuosina 2022–2024 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta
  • Ammattimaisen, tavoitteellisen ja positiivisen työyhteisön
  • Työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla ja joustavan 50/50 hybridityömallin.
  • Monipuolisen palkitsemisen kokonaisuuden (lisätietoja alla)

Palkitsemisen kokonaisuus

Etukokonaisuutemme tavoitteena on kannustaa henkilöstöä yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaisiin hyviin suorituksiin sekä tukea työntekijöitä työn ja vapaa-ajan tasapainoisessa yhteensovittamisessa. Peruspalkkaa täydennetään tulokseen perustuvalla palkkiojärjestelmällä, ryhmäeläkevakuutuksella ja palkkiorahastolla. Saat myös palkan päälle lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun Epassissa, pysäköintimahdollisuuden tai työsuhdematkalipun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörän. Tarjoamme myös joogaa ja kuntosalin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat Mandatumin omista tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävä on vakituinen ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hae tehtävään 5.5.2024 mennessä. Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat sijoittajasuhdejohtaja Lotta Borgströmiltä 23.4.2024 klo 14–15 ja 2.5.2024 klo 15–16. Tutustu tyypillisen rekrytointiprosessimme vaiheisiin urasivuillamme.

Arvostamme ja edistämme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia henkilöitä. 

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatum.fi.