Hyppää sisältöön

IR Partners etsii talous- ja sijoittajaviestinnän osaajaa

IR Partners on arvostettu viestinnän neuvonantaja, jonka osaaminen on koeteltu lukuisissa strategisen viestinnän erityistilanteissa, yritysjärjestelyissä ja listautumisissa. Olemme ketterä, asiakkaidemme liiketoimintaa, sijoittajanäkökulmaa, rahoitusmarkkinoiden sääntelyä sekä vastuullisuus- ja kestävyysraportoinnin lisääntyvää sääntelyä ymmärtävä kokenut tekijä. Toteutamme vaikuttavaa viestintää liiketoimintalähtöisesti ja ilman turhia koreografioita.

Haemme kasvavaan tiimiimme

TALOUS- JA SIJOITTAJAVIESTINNÄN OSAAJAA

auttamaan upeita asiakkaitamme heidän mitä moninaisimmissa talous- ja sijoittajaviestintään liittyvissä tarpeissaan.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto esimerkiksi kaupalliselta, tekniseltä tai juridiikan alalta. Olet kartuttanut osaamistasi talous- ja sijoittajaviestinnästä ja/tai pääomamarkkinoista joko pörssiyhtiössä tai toimistomaailmassa 3–5 vuoden ajan. Pörssiyhtiön tiedonantovelvollisuus on sinulle tuttua, ja sinulla on kyky tulkita taloudellista tietoa. Ymmärrät vastuullisuuden merkityksen, etkä säikähdä (ainakaan paljoa… 🙂 ), kun kuulet kirjainyhdistelmän CSRD. Suomen kielen lisäksi työskentelet ja tuotat sisältöä sujuvasti myös englanniksi. Kokemus pörssilistautumisiin ja/tai yritysjärjestelyihin liittyvästä viestinnästä on plussaa.  

Olet positiivinen, ennakkoluuloton ja asioihin tarttuva talous- ja sijoittajaviestinnän osaaja. Sinulla on kokemusta projektinhallinnasta ja sinulla pysyy todistettavasti monta palloa ilmassa yhtä aikaa. Olet tarkka ja erittäin huolellinen.

Miksi IR Partners?

Meillä tekemälläsi työlläsi on aidosti merkitystä ja pääset kehittymään osana kokenutta tiimiämme. Olet tärkeä jäsen sopivankokoisessa ja mukavassa porukassamme, jossa kaikkia arvostetaan yksilöinä. Teemme työmme vahvalla ammattitaidolla ja intohimoisesti – kuin itsellemme tekisimme.

Lähdemme siitä, että mukavat työkaverit, huumori ja sopiva tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä ovat hyvän (työ)elämän keskeisiä rakennuspalikoita.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, joka voidaan räätälöidä osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan
  • Näköalapaikan useiden eri toimialojen mielenkiintoisimpiin yhtiöihin
  • Mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi muiden IR Partnersin huippuosaajien kanssa
  • Uudet ja modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa
  • Joustavat etätyömahdollisuudet
  • Vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si allekirjoittaneelle (kare.laukkanen@irpartners.fi). Vastaan myös mielelläni kysymyksiisi tehtävään liittyen. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse 8.5. klo 15–17 ja 10.5. klo 14–15.

Juttelemisiin!

Kare Laukkanen
Liiketoimintajohtaja, sijoittajaviestintä
IR Partners Oy
kare.laukkanen@irpartners.fi

Puh. +358 50 553 9535  

Tämä ilmoitus on välitetty Suomen IR-yhdistyksen jäsenille yhdistyksen Työpörssin kautta.

Suomen IR-yhdistyksen jäsenille Työpörssi-ilmoitus on maksutonta ja ei-jäsenille ilmoituksen hinta vahvistetaan vuosittain Suomen IR-yhdistyksen hallituksen toimesta. Vuonna 2024 ilmoituksen hinta on 600 euroa.

Voit jättää ilmoituksen avoimesta työpaikasta sähköpostitse yhdistyksen koordinaattorille osoitteeseen firs@firs.fi