Hyppää sisältöön

Bravura hakee sijoittajaviestinnän konsulttia

Sijoittajaviestintään ja vastuullisuusprojekteihin erikoistunut Bravura Oy etsii tiimiinsä sijoittajaviestinnän konsulttia. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Bravuran huipputiimiin kehittämään osaamistasi asiakkaidemme sijoittaja-, yritys- ja vastuullisuusviestinnän sekä listautumisprojektien ja yrityskauppojen parissa.  

Sijoittajaviestinnän konsulttina vastaat asiakassuhteista sekä itsenäisesti että yhdessä muun tiimin kanssa. Työpäiväsi koostuvat tiiviistä yhteistyöstä asiakkaiden, kumppaneiden ja tiimin jäsenten kanssa. Laadit ja varmistat korkealaatuisia sisältöjä projekteihin ja hallitset useita projekteja samanaikaisesti joustavasti ja tehokkaasti. 

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kokemusta sijoittajaviestinnästä pörssiyhtiössä tai viestintätoimistossa. Olet tavoitteellinen, vastuuntuntoinen ja aloitteellinen. Pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja kärsivällisyyttä pieniin yksityiskohtiin. Langat pysyvät käsissäsi ja positiivinen asenteesi säilyy paineen alla sekä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Yritysten liiketoiminnan ymmärtäminen ja yritysvastuun hallinta ovat vahva etu tehtävässä. 

Edellytämme sinulta kaupallista tai viestintäalan koulutusta, monipuolista osaamista ja kokemusta sijoittajaviestinnästä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset.   

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien ja innostavien asiakkaidemme parissa osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme. Toimistomme sijaitsee Salmisaaressa, mutta voit työskennellä joustavasti ja tarpeen mukaan myös kotoa. 

Tervetuloa työkaveriksemme! Tehtävä on vakituinen. Jos olet etsimämme kokenut sijoittajaviestinnän ammattilainen, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan, lähetä hakemuksesi meille 2.8.2024 mennessä osoitteeseen pauliina.tennila@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat 28.6.–12.8. toimitusjohtaja Pauliina Tennilä, 040 570 5530 ja 22.7.–2.8. johtaja Tiina-Marjo Nousiainen 040 764 7873.  

Kasvuvoimaa viestinnästä ja vastuullisuudesta 

Bravura on Suomen johtavia talous- ja sijoittajaviestinnän asiantuntijoita ja kokenut vastuullisuuden neuvonantaja. Autamme yrityksiä menestymään viestinnän ja vastuullisuuden avulla. Bravura on toiminut viestinnän neuvonantajana lukuisissa listautumishankkeissa ja muissa strategisissa projekteissa. Tuemme asiakkaitamme jatkuvassa sijoittajaviestinnässä ja autamme olennaisten vastuullisuusnäkökulmien


Tämä ilmoitus on välitetty Suomen IR-yhdistyksen jäsenille yhdistyksen Työpörssin kautta.

Suomen IR-yhdistyksen jäsenille Työpörssi-ilmoitus on maksutonta ja ei-jäsenille ilmoituksen hinta vahvistetaan vuosittain Suomen IR-yhdistyksen hallituksen toimesta. Vuonna 2024 ilmoituksen hinta on 600 euroa.

Voit jättää ilmoituksen avoimesta työpaikasta sähköpostitse yhdistyksen koordinaattorille osoitteeseen firs@firs.fi