Hyppää sisältöön

Puhutaan tekoälystä -webinaari

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Webinaari
Linkki: Avaa WWW-sivu

Suomen IR-yhdistyksen helmikuun jäsentapahtumassa keskustellaan tekoälystä ja sen hyödyntämisestä sijoittajaviestinnässä. 

Suomen IR-yhdistys järjesti keväällä 2023 jäsentapahtuman teemalla tekoäly sijoittajaviestinnässä. Vuodessa on tapahtunut paljon, joten nyt on korkea aika nostaa aihe taas sijoittajaviestinnän ammattilaisten pöydille.

Puhutaan tekoälystä -etätapahtumassa Milttonin Alku Sirén kertoo, mitä uutta hän on oppinut tekoälystä ja sen käytöstä sitten edellisen jäsentapahtuman. Tekoälyrintamalla tekninen kehitys on nopeaa, joten luvassa myös kertaus tarjolla olevista AI-palveluista hyvine ja huoneine puolineen. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Susanna Niinivaaran kokemuksista tekoälyn hyödyntämisestä julkisissa organisaatioissa sekä LEGITin perustajan Netta Heikkilän puheenvuoro.

Tilaisuutta isännöi Suomen IR-yhdistyksen hallituksen jäsenet Tapio Pesola (Miltton) ja Lauri Haavisto (Futurice).

Tilaisuus toteutetaan etänä.

Näin ilmoittaudut: Suomen IR-yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittautua tapahtumaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta täyttämällä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt kentät. Tapahtuma on tarkoitettu on vain Suomen IR-yhdistyksen jäsenille.

Jaa somessa: